Verlichting

De perfecte verlichting bij u in de woning

Ben jij op zoek naar nieuwe verlichting voor in jouw slaap-, werk- of woonkamer? De Philips Hue verlichting zijn de nieuwe slimme lampen voor jouw woning. Met de Philips Hue heb je altijd de perfecte verlichting. De slimme verlichting kan persoonlijk samengesteld en vormgegeven worden. Zo maakt de Philips Hue je ’s ochtends zachtjes wakker met een heel zacht lichtje. Hierdoor kan jij energiek de dag beginnen. Daarnaast geeft het licht je een warm welkom wanneer je ’s avonds thuis komt. De juiste verlichting maakt een wereld vna verschil op de sfeer in je huis.

De verlichting digitaal bedienen met een mobiele app

Bij de nieuwe Philips Hue verlichting wordt een mobiele applicatie geleverd. Via deze app kan de gebruiker alle Philips Hue verlichting die aangesloten zijn op het Wifi netwerk beheren. Zo kunnen ze automatisch gedempt worden op een vastgesteld tijdsstip. Ook is het mogelijk om de verlichting van kleur te veranderen. Dit om bij elke situatie de juiste verlichting te kunnen tonen.

Smart home assistant voor de ultieme ervaring

Naast het feit dat de verlichting doormiddel van een applicatie in gebruik genomen kan worden, is het ook mogelijk de verlichting te bedienen met een home assistant. Door de smart home assistant te gebruiken kan de verlichting bestuurt worden met de stem van de gebruiker. De gebruiker kan met zijn spraak de smart home assistant opdrachten geven. Dit is ideaal wanneer jij bijvoorbeeld thuis komt met de handen vol met boodschappen. Ook hoef jij met de home assistant nooit meer op te staan van de bank om de verlichting aan of uit te doen.

Voordelen van slimme verlichting

Wanneer er gekozen wordt voor slimme verlichting wordt er automatisch gekozen voor duurzaamheid. De voordelen van slimme verlichting zijn dan ook als volgt:

  • Lager energieverbruik
  • Besparen op onderhoudskosten
  • Goede kleurweergave en helderheid
  • Verbeteren duurzaamheid