Montage

Aircorevolutie.nl help bij het kiezen van de juiste airco

Leuk dat je de blog over airco’s voor thuis bezoekt, een initiatief van www.aircorevolutie.nl. We zijn een blog begonnen over airconditioners die geschikt zijn voor thuis gebruik. De zomers worden steeds warmer waardoor we zelf afgelopen zomer een airco hebben aangeschaft. Gelukkig zijn we technisch ingesteld en hebben we veel zelf kunnen uitzoeken. Omdat dit een heel karwei was, hebben we besloten om onze ervaringen met je te delen! Hopelijk kun je er iets mee. In dit artikel vind je een aantal vragen die gesteld worden aan een klimaatexpert van Airco Revolutie.

Wat vind je voor airco’s op jullie website?

We verzamelen het aanbod van airconditioners voor thuis op een overzichtelijke website. Naast het aanbod verzamelen we ook ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers zodat je makkelijk je eigen airco kunt uitzoeken. Handige informatie dus als jij op het punt staat om een nieuwe klimaatsysteem in huis te laten installeren.

Zijn jullie verbonden aan een bepaalde airco webwinkel?

Nee, we vergelijken de airco webwinkels en de airconditioning apparatuur. We trekken dus geen specifieke merken voor. Op die manier streven we ernaar om jou de beste beoordelingen te presenteren. Doe we dit voor de lol? Gedeeltelijk. Maar voor niks gaat de zon op. We monitoren de voorraden van de verschillende sites nauwkeurig. Dit kost tijd en energie. We krijgen van sommige websites een vergoeding als er airco’s verkocht worden. Daarnaast kun je eenvoudig een offerte aanvragen bij verschillende leveranciers. Zo krijg je altijd een goede prijs voor een airco inclusief montage / installatie.

Waarom een airco vergelijkingssite?

Er was nog geen online plek waar de verschillende airco merken en webwinkels bij elkaar werden gebracht. Daarom zijn we met het concept aircorevolutie.nl begonnen. We vonden het zoeken naar de juiste airco voor thuis erg lastig maar we hopen met deze site de zoektocht te vergemakkelijken. Het opent nieuwe wegen om laagdrempelig in contact te komen met diverse leveranciers van de verschillende airconditioners.

Waarom nu een airco aanschaffen?

De zomer is goed begonnen en de warme dagen zijn er weer. Nu is het de tijd om even terug te denken aan vorig jaar toen een hittegolf toesloeg in Nederland! Iedereen pufte en steunde en sliep slecht. Dat was het moment dat de run op de airco’s in volle hevigheid losbarstte! Helaas waren de leveranciers binnen een mum van tijd door hun voorraden heen, de installateurs konden het niet bijbenen. Zorg er dus voor dat je op tijd een installateur hebt genaderd voordat het te laat is.